50 jaar

CORONA HEEFT DE PAUZE KNOP INGEDRUKT

JUBILEUMJAAR


2020 had een super feestelijk jaar moeten worden voor Catotsh. We weten echter allemaal dat dit toch anders gelopen is. Corona heeft de pauzeknop ingedrukt.


Het voordeel van een pauzeknop is wel dat als je deze opnieuw indrukt de boel weer gaat lopen. En dat gaan we zeker doen. Alle activiteiten die we gepland hadden in verband met ons jubileum zullen zeker ingehaald worden wanneer de regels dit toelaten.


We houden jullie op de hoogte !

MUZIEKQUIZ


Door omstandigheden moeten we de muziekquiz uitstellen. De nieuwe datum zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

50 Jaar Catotsh


Op 16 januari 1970 is Catotsh opgericht. Dat betekent dat we in 2020 ons 50-jarig jubileum mogen vieren. En dat gaan we doen !!!


Hou onze website of onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws over de verschillende activiteiten die we in het kader van ons jubileum zullen gaan organiseren. Wil je graag dat we je op de hoogte houden, stuur dan een mail naar 50jaar@catotsh.nl


We hopen je op een van onze diverse activiteiten te zien, zodat we samen kunnen proosten op 50 jaar Catotsh.
September 2019

Feesten jullie met ons mee?


Op zondag 26 januari vieren we het feit dat Catotsh 50 jaar bestaat. Dit willen we samen doen met jullie, de oud-leden en met iedereen die Catotsh een warm hart toedraagt.

 

We zullen eerst de mis opluisteren in de Theresiakerk en het lijkt ons leuk om het laatste nummer van de mis samen met oud-leden te zingen. We willen daar uiteraard iets moois van maken, dus dan zouden we graag twee keer met jullie dit nummer repeteren. De repetities hiervoor zijn gepland op dinsdagavond 7 en 21 januari om 19.45 in het Kleplook.

 

Na de mis zullen we samen het glas heffen op 50 jaar Catotsh tijdens de feestbrunch. Hier kunnen we gezellig kletsen en herinneringen ophalen.

 

Je kunt je hiervoor aanmelden via 50jaar@catotsh.nl

Geef hierbij aan of je meezingt in de mis en/of je bij de brunch erbij bent.

De kosten voor de brunch bedragen € 5,- per persoon.