Nieuws

CORONA

VOOR CORONA

50-JARIG JUBILEUM

2020 zou een mooi jaar worden voor Catotsh. Dat begon op een prachtige manier met een jubileummis en een receptie. We hadden nog veel meer plannen, maar helaas heeft corona heel hard op de pauze-knop gedrukt.

TIJDENS CORONA

AFSCHEID KLEPLOOK

Helaas had 2020 nog een zeer onaangename verrassing voor ons. De Theresiakerk wordt verbouwd en verhuurd aan de Philharmonie Zuid en daardoor moeten wij gedwongen ons Kleplook verlaten dat al 50 jaar onze thuishaven is.

NA CORONA

WE MOGEN WEER !!

Na veel berichten en onduidelijkheden over de regels omtrent het zingen in koren krijgen we dan eindelijk op 27 mei het groene licht van de Gemeente Maastricht. We mogen weer gaan zingen !! We gaan meteen aan de slag om alles te regelen en besluiten om onze herstart te plannen voor dinsdag 15 juni 2021

MUZIEKQUIZ


Door omstandigheden moeten we de muziekquiz uitstellen. De nieuwe datum zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Nieuwe logo Catotsh


Na ruim 30 jaar ons oude logo te hebben gebruikt werd het, met het oog op het aanstaande jubileum, tijd voor een nieuw logo.


Bij dit logo hebben we ook met name nagedacht over wat het voor ons allemaal betekent en hoe wij als leden Catotsh zien.
October 2019


SPOTIFY PLAYLIST


Door de jaren heen heeft Catotsh een ontzettend divers repertoire

opgebouwd. Van soft naar stevig, van oud naar nieuw, van Engelstalignaar de prachtige Italiaanse taal. Sommige nummers zijn gebleven, anderen zijn weer verdwenen.


De originele versies van al deze nummers (voor zover we ze nog konden vinden) hebben we verzameld in een Spotify lijst.


Deze lijst vind je onder:

Catotsh originals


Je kunt ook klikken op deze link:

Spotify Catotsh

Promotie

Mamma Mia Singalong


Op RTV Maastricht was een promotie te horen voor onze Mamma Mia Singalong


November 2018

Optreden Pesthuys


Op RTV Maastricht was een promotie te horen voor onze Mamma Mia Singalong

We hebben een goed optreden bij het Pesthuyspodium achter de rug in het kader van het Parcours. We waren met een kleine bezetting vanwege vakanties en andere bezigheden van enkele leden, maar desondanks hebben we een knap staaltje van ons kunnen neergezet.September 2018

Slotactiviteit 2018


Op 24 juni jl. organiseerde Catotsh wederom de inmiddels befaamde jaarlijkse 'slotactiviteit'.

 

Na een zelfgemaakte lunch in ons eigen Kleplook, voerde een prachtige tocht ons naar het Belgische Hombourg. Daar moesten het team van Robin Hood en Wilhelm Tell het tegen elkaar opnemen met hand- en kruisboogschieten!

 

De spanning liep hoog op... om daarna de dag weer gemoedelijk te eindigen met een heerlijk diner bij La Meuse in Eijsden.Juni 2018